26 Ocak 2017 Perşembe

ÖZARDIÇ AHŞAP AKSESUAR MOBİLYA FİRMAMIZA HOŞ GELDİNİZ



Özardıç Ahşap Mobilya Aksesuar, Ankara Siteler mobilya ahşap aksesuar firmalarından olup; mobilya sektöründe 2000 yılından bu yana ahşap mobilya  aksesuar imalat ve satışı üzerine faaliyet göstermektedir.


İmalat ve satışını yaptığımız ürünler arasında ahşap masa, ahşap sandalye, mutfak köşe takımı, zigon sehpa, orta sehpa, üçlü sehpa, ahşap komidinler, sallanan sandalye, ahşap askılık, konsol, vitrin, tv ünitesi, ahşap ayakkabılık, markiz koltuk, ahşap tabure ve bench, dilsiz uşak, aynalık, vestiyer, dresuar, şifonyer, ahşap çerçeve, sandıklar, ahşap dekoratif ürünler, rattan masa, ahşap çiçeklik, ahşap gazetelik, ahşap ekmeklik  gibi ahşap aksesuar ürünleri bulunmaktadır.

Firmamız Ankara Siteler denilince ilk akla gelen mobilya aksesuar firması olup, siz değerli müşterilerine daima kaliteli ve fiyatça uygun ürünleri temin etme üzerine hassasiyet göstermektedir.



Kalite odaklı ve müşteri memnuniyeti temel prensiplerimizle siz müşterilerimize Ankara Siteler'deki mağaza showroomumuzda ülke çapında hizmet vermekten gurur ve mutluluk duymaktayız.

Saygılarımızla,

Özardıç Mobilya & Aksesuar
Dolantı sokak No.34, Siteler,
Altındağ - Ankara
TEL    :0312 351 32 33
GSM  :0507 205 69 33 (Ramazan ARDIÇ)
WHASAPP: 0553 955 95 96

http://www.ahsapmobilyaaksesuar.com
http://www.ankarazigonsehpa.com
http://www.ardicaksesuar.com
http://www.ozardicmobilya.com
https://www.facebook.com/ardicmobilyaaksesuar/
https://www.instagram.com/explore/locations/1815564538733253/ardc-mobilya-aksesuar?hl=tr

HAM ve BOYALI AHŞAP AKSESUAR İMALATI İÇİN DE ARAYABİLİRSİNİZ.

PAZAR GÜNLERİ 12:00 - 16:00 SAATLERİ ARASINDA AÇIĞIZ...

KREDİ KARTLARINA TAKSİT YAPMAKTAYIZ.